Naast onze hengstenhouderij en fokkerij hebben wij regelmatig leuke pony's te koop.  Bekijk hieronder ons laatste aanbod en neem vrijblijvend contact op om meer over deze pony's te weten te komen.

kiki.jpg
jitske.jpg
_QUI4035.jpg

De super brave Zodi Boy geboren op 10-04-2016 heeft een gouden karakter. Hij is nog hengst maar vertoont absoluut geen hengsten gedrag. Hij is een zoon van Zodiak Boy For Future die op zijn beurt weer een zoon is van de stempelhengst Zodiak.

De moeder Melby ZH die met mooie punten haar ABOP heeft gehaald is ook zeer braaf in de omgang en heeft een ongecompliceerd karakter. Deze best bewegende pony meet op het moment 141 cm maar zal zeker door groeien naar de 145/1487 cm. Zodi Boy is in onze ogen een allrounder want hij beschikt over best spring bloed ( Zodiak Boy, Zodiak , First Stayerhof's Ramzi H ) maar ook de bekende dressuur lijnen zijn terug te vinden ( Melby zH , Marli el Beauty ) Deze knappe pony kunt u nog zelf naar eigen hand zetten, zelf beleren en doorrijden. Hoefsmid, dierenarts, groot / klein verkeer en trailer laden is geen probleem. Wij verkopen deze pony omdat onze dochters studeren en te oud zijn. Voor meer informatie of de vraagprijs kunt u contact met ons opnemen per mail of telefonisch.

Deze grote maat hengst is afgelopen hengsten keuring goedgekeurd met een 2e premie. Kornuit meet 100cm en beschikt over een interessant papier namelijk Flush van de Brouwerij X Koreanne van de Veldhoeve. Koreanne van de veldhoeve is op haar beurt weer afgestamd van de best fokkende hengst August van de Kosterweide. Dus als u iets voor bij uw merrie's zoekt kan Kornuit voor deze zomer de juiste keuze zijn. Voor meer informatie en de vraagprijs kunt

u contact opnemen per e-mail of telefonisch.

_QUI4577.jpg

Goedgekeurd bij het Rheinisches Pferdestammbuch. Basje van de Eerdse Hoeve. Basje is een hengst die vol overtuiging is goedgekeurd in hengstboek 1. Deze prachtige elastische hengst beschikt over een best type, fraai hoofd en extra beweging.

Daarbij beschikt hij over een prachtige panterbonte kleur. Basje is een zoon van de goed fokkende Dior X Boukje van de Bernard van Damstraat. Deze fraaie zoon is te koop voor een echte liefhebber.

_QUI4399.jpg